Mobility Profiler: Mobiliteitsonderzoek voor een duurzame strategie

Wil jij inzicht krijgen in de mobiliteitsbehoeften en -wensen van jouw werknemers? Het opstellen van een effectief mobiliteitsplan begint met inzicht uit een mobiliteitsonderzoek. Wij staan klaar om je te helpen bij het schetsen van jouw huidige mobiliteitsbeleid. 

 

Mobility Profiler: wat is het?

  Wat is een Mobility Profiler?

  Voor jouw mobiliteitsbeleid is het efficiënt om een mobility profiler uit te voeren. Door middel van een anonieme online-enquête, organiseren wij een op maat gemaakte deepdive over de dagelijkse mobiliteitsbehoeften, uitdagingen en verwachtingen van jouw medewerkers.

  De resultaten brengen reële mobiliteitsnoden aan het licht. Dat geeft een duidelijk zicht op de beste keuzes. Onze experts formuleren een advies dat hier 100% op aansluit. Zo weet je precies wat jouw medewerkers nodig hebben. 

  Wat levert ons mobiliteitsonderzoek je op?

  • Inzicht in mobiliteitsuitdagingen: met een Mobility Profiler krijg je gedetailleerd inzicht in de mobiliteitsuitdagingen waarmee werknemers geconfronteerd worden. Dit stelt jou in staat om gerichte oplossingen te creëren en te implementeren om aan deze behoeften te voldoen. 
    
  • Afgestemde mobiliteitsvereisten: door middel van een Mobility Profiler identificeer je de exacte mobiliteitsvereisten van jouw werknemers.
     
  • Ondersteuning van besluitvorming: met behulp van een Mobility Profiler ga je na of beslissingen op het gebied van mobiliteit worden ondersteund door jouw medewerkers. Dit helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen en zorgt voor een betere acceptatie van het mobiliteitsbeleid binnen de organisatie. 
  • Werkgeversmerk versterken: een Mobility Profiler levert een bijdrage aan het versterken van je werkgeversmerk. Door rekening te houden met de mobiliteitsbehoeften en wensen van jouw werknemers, toon je aan dat je als bedrijf zorgt voor een positieve werkomgeving. 
    
  • Toekomstbestendige mobiliteitsstrategie: het gebruik van een Mobility Profiler stelt je in staat om jouw mobiliteitsstrategie toekomstbestendig te maken. Door de visie te koppelen aan de werkelijke behoeften van werknemers, zorg je voor een actueel en toekomstbestendig mobiliteitsplan. 
    
  • Optimalisatie van bedrijfsdoelstellingen: door de verkregen informatie van de Mobility Profiler kun je de bedrijfsdoelstellingen beter afstemmen op de mobiliteitsbehoeften van werknemers. 

  . 

  Interesse?

  Wil je weten wat jouw medewerkers nodig hebben? Wij vragen dit graag voor jou uit! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. 

  Ontdek de toekomst van Mobiliteit met onze podcastserie

  Duik in de nieuwste trends rond bedrijfswagens en mobiliteit met de Athlon Belgium’s Expert Talks podcastserie. Onze afleveringen bieden essentiële inzichten over de transitie naar elektrisch rijden, de voordelen van het mobiliteitsbudget, en hoe je de kosten van je vloot beheert. Krijg antwoorden op prangende vragen en blijf voorop in de mobiliteitsrevolutie.

  Athlon podcast dame in trein

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen