Charging electric leasecar

Athlon Mobility - ontdek de verschillende mogelijkheden

De wereld is veranderd. Andere behoeften en meer mogelijkheden gaan hand in hand. Flexibiliteit in mobiliteit is belangrijker dan ooit! Athlon beweegt mee en helpt jou als expert met deze soms ingewikkelde vraagstukken.

  Het mobiliteitsbudget invoeren

  Het mobiliteitsbudget is dé oplossing waarmee je je werknemers een waaier aan opties biedt – zonder de fiscale druk of administratie te verhogen. Van een ecologische auto en/of een fiets tot een treinreis met het gezin: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als mobiliteitsexpert is Athlon de geknipte partner om het mobiliteitsbudget succesvol in te voeren in je bedrijf.

  Business men on leasebike

  Trappend naar het werk

  Je medewerkers gezond houden op een mooie e-bike, mountainbike, cargofiets of speed pedelec: het is mogelijk met Athlon BikeLease. Alle diensten zijn inbegrepen – zelfs pechverhelping en onderhoud – en op het einde van het contract kan de fiets erg voordelig worden aangekocht. Bovendien is het fiscaal interessant voor zowel de werkgever als de werknemer! 

  Two people on bikes next to car

  Een andere auto wanneer je wil

  Jij maakt het onmogelijke mogelijk: jouw medewerkers binnen hun mobiliteitsbudget de kans geven af en toe een ander voertuig te huren. Een bestelwagen om te verhuizen, een cabrio voor een weekendje weg, een monovolume tijdens een vakantie: bij Athlon kan het dankzij Athlon Flex

  Couple on car with seaview

  Eenvoudig betalen voor multi-mobiliteit

  Met het mobiliteitsbudget vergroot het aantal mogelijkheden, maar gelukkig niet de administratieve last. Met Athlon MobilityPay kunnen jouw medewerkers hun mobiliteitsbudget besteden aan een brede waaier van mobiliteitsdiensten. Je beheert alles met één kaart: wel zo gemakkelijk!

  Business men in metro

  Getting you there

  Athlon car
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.