MobilityBudget

De manier waarop we wonen, werken en bewegen verandert. Om deze reden is het mobiliteitsbudget in het leven geroepen. Athlon adviseert je hier graag over en reikt je alle nodige tools aan om er een succesverhaal van te maken.

Mobiliteitsbudget
Mobiliteitsbudget: wat is dat?

  Mobiliteitsbudget: wat is dat?

  Niet alle medewerkers willen een bedrijfswagen, ook al hebben ze er recht op. Ze willen hun mobiliteit op een duurzame en flexibele manier organiseren, zowel zakelijk als privé. Daartoe werd het federale mobiliteitsbudget in het leven geroepen. 

  Dat biedt een brede waaier van mogelijkheden, maar komt ook met de nodige complexiteit. Gelukkig kun je op de expertise van Athlon rekenen om jouw mobiliteitsplan af te stemmen op jouw personeel. Bij Athlon vind je dan ook alle oplossingen onder één dak: van mobiliteitskaart over huurwagen tot leasefiets. 

  Athlon: jouw one-stop-shop voor het mobiliteitsbudget

  Athlon: jouw one-stop-shop voor het mobiliteitsbudget

  Je kunt bij Athlon terecht voor advies en begeleiding tot en met concrete oplossingen. Met Athlon aan je zijde worden obstakels omgezet in haalbare uitdagingen. 

   

  • Integrale aanpak, van analyse tot implementatie
   Athlon is jouw totaalpartner voor het federale mobiliteitsbudget. Je kunt bij ons terecht voor het volledige plaatje.
  • De knowhow van ervaren consultants
   Bij Athlon kun je rekenen op een team van experts die het federale mobiliteitsbudget in al zijn aspecten beheersen. Een specifieke vraag? Athlon helpt je graag verder.

  Mobility Budget policy: waarom?

  • Actueler dan ooit - Het federale mobiliteitsbudget is uitgerijpt tot een interessante formule voor wie mobiliteit ruimer wil zien dan enkel maar een bedrijfswagen. 
  • Binden en behouden van (nieuwe) werknemers - Alle vormen van zachte, duurzame mobiliteit zijn fiscaal bijzonder interessant voor zowel werkgever als werknemer. Wie aan thuiswerken doet, kan zelfs een deel van zijn huisvestingskosten met het federale mobiliteitsbudget betalen.
  • 100% aftrekbaar - Introduceer zachte mobiliteitsoplossingen die 100% aftrekbaar zijn voor jou als werkgever.
  • Vooraf inzicht in kosten - Ontvang vooraf inzichtelijk wat de werkelijke kosten zullen zijn.

  Laat je adviseren

  Maak gebruik van onze expertise en laat onze Athlon-consultants je adviseren over het mobiliteitsbudget. Vul onderstaande formulier in en onze consultants nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen