Athlon MobilityPay powered by Modalizy

Met Athlon MobilityPay powered by Modalizy kunnen je medewerkers hun privé- en/of beroepsverplaatsingen met één handige kaart betalen. We hebben twee oplossingen uitgewerkt: de ene kan door iedere werknemer gebruikt worden en maakt komaf met tijdrovende onkostennota's, de andere is geknipt voor het praktische beheer van federale mobiliteitsbudget.

Business men in metro

  Modalizy Budget: dé betaaloplossing voor het mobiliteitsbudget

  Het mobiliteitsbudget is aan een opmars bezig, zeker nu er zoveel mogelijkheden zijn en er een duidelijker wettelijke kader is. Maar het is maar zo aantrekkelijk voor je werknemers als het gemak waarmee ze à la carte hun werk- en privémobiliteit kunnen kiezen en betalen.

  Daarom heeft Athlon een handige betaaloplossing bedacht. Met Modalizy Budget kunnen jouw medewerkers met één pre-paid kaart betalen voor taxiritten, huur- of deelauto's, openbaar vervoer, deelfietsen of -steps en nog zoveel meer. Handig en efficiënt voor alle partijen!

   

  Modalizy Pass: onkostennota's zijn verleden tijd

  Je medewerkers leggen voor het werk geregeld verplaatsingen af. Dat gaat gepaard met een hele stroom aan reçuutjes en onkostennota's... Tenzij je voor de Modalizy Pass kiest! Alle professionele uitgaven worden betaald met één kaart. En dat zijn nog lang niet alle voordelen:

  Post-paid
  Wat je werknemers met hun kaart betalen, wordt pas op het eind van de maand afgerekend.
  Haast overal geaccepteerd
  Overal waar Visa® geaccepteerd wordt, kunnen je werknemers de Modalizy Pass gebruiken.
  Administratieve vereenvoudiging
  Gemaakte vervoersonkosten terugvorderen is niet meer nodig. Alles komt op één maandafrekening terecht. Fijn voor jouw medewerkers en voor jou!
  Onmiddellijk te gebruiken
  Je kunt een hoeveelheid kaarten op voorraad nemen, die meteen bruikbaar zijn voor nieuwe werknemers.
  Vorder gemakkelijk de btw terug
  De Modalizy Pass maakt het heel eenvoudig om de btw op vervoerskosten terug te vorderen.
  Overzichtelijke rapporten
  Via myModalizy krijg je een handig overzicht van de gemaakte uitgaven per mobiliteitstype.
  Te gebruiken in de EU, Groot-Brittannië, Zwitserland en Noorwegen
  Handig voor wie geregeld binnen of buiten België reist. Als optie kunnen ook vliegtickets en horeca met de Modalizy Pass betaald worden.
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Onze oplossingen

  MobilityBudget

  Het mobiliteitsbudget biedt een perfecte antwoord op veranderende behoeften. Athlon begeleidt je van A tot Z om het succesvol in te voeren.

  MobilityPay

  Privé en zakelijk is de manier van vervoeren veranderd en Athlon gaat hierin mee. Met MobilityPay is alles rondom mobiliteit op één plek geregeld. Om het jou én je medewerkers makkelijk te maken.

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen