Athlon. Getting you there. 

Aangenaam! Wij zijn Athlon

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. We zijn actief in elf Europese landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Polen, Italië Zweden, Zwitserland én Portugal. De totale leaseportefeuille van Athlon omvat circa 245.000 actieve contracten. In België zet Athlon 40.000 wagens op de baan en zijn we de derde grootste speler.

Onze drive? Uw mobiliteit!

Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark of de grootte van uw organisatie. Bij Athlon draait alles om de mobiliteit van onze klanten. Of u nu met de auto, trein of fiets naar kantoor wilt reizen. Athlon biedt het allemaal.

Jarenlange ervaring

We hebben als bedrijf intussen al heel wat kilometers op de teller staan. U profiteert hier als klant natuurlijk mee van. Zo lift u mee op onze schaal- en inkoopvoordelen. Bovendien heeft u altijd toegang tot onze brede kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit. Wist u bijvoorbeeld dat we in België de eerste leasingmaatschappij waren die een elektrische wagen in een full service autoleasingcontract nam voor één van haar klanten. Dat Athlon met FlexDrive de International Fleet Industry Award won én dat Athlon Rental Services in 2015 bekroond werd met de award ‘Clean Rental Company of the year’?  Onze service houden we graag zo persoonlijk en laagdrempelig als maar kan. Als klant heeft u altijd één contactpersoon, zo ook uw leaserijders. Contacteer ons gerust, we denken graag met u mee!