Athlon. Getting you there. 

Aangenaam! Wij zijn Athlon

Athlon is een van de toonaangevende dienstverleners op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer in Europa en beheert meer dan 395.000 voertuigen. In België staan we in voor 52.500 contracten, in Luxemburg 2.300.  We zijn daarmee een van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse leasingmarkt.
Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon vernieuwende, duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen. Dankzij Athlon kunnen mensen zich probleemloos verplaatsen doordat ze kunnen rekenen op geïntegreerde en duurzame wagenpark- en mobiliteitsoplossingen. Athlon verlegt voortdurend grenzen en maakt zo de weg vrij voor de klanten, die graag onderweg zijn.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. We zijn rechtstreeks of via onze partners actief in meer dan twintig Europese landen en ook in Noord-Amerika. Athlon maakt deel uit van Daimler Mobility AG, een volle dochteronderneming van Daimler AG.

Jarenlange ervaring

We hebben als bedrijf intussen al heel wat kilometers op de teller staan. U profiteert hier als klant natuurlijk mee van. Zo lift u mee op onze schaal- en inkoopvoordelen. Bovendien heeft u altijd toegang tot onze brede kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit. Wist u bijvoorbeeld dat we in België de eerste leasingmaatschappij waren die een elektrische wagen in een full service autoleasingcontract nam voor één van haar klanten. Dat Athlon met FlexDrive de International Fleet Industry Award won én dat Athlon Rental Services in 2015 bekroond werd met de award ‘Clean Rental Company of the year’?  Onze service houden we graag zo persoonlijk en laagdrempelig als maar kan. Als klant heeft u altijd één contactpersoon, zo ook uw leaserijders. Contacteer ons gerust, we denken graag met u mee!